Tip 2 – Ujævne figurer

Hvis vinklen mellem gribebrættet og gribebrættet ikke er for lang, er det muligt, at en eller flere strenge kan være en del af akkorden.

Det er en uregelmæssig form, men alle akkorder består af en grundlæggende akkord. Dette er, hvad der bruges til at opbygge teorien om det akustiske instrument.

Hvad er de forskellige typer af ulige og lige akkord figurer findes i musik?

Opbygningen af en akkord er kompliceret, fordi scalemultimedia akkorder (også kendt somVC akkorder), er lavet af 1.-16. toner af den store akkord skala. En C scalemultimo lyder det samme som en større akkord. Am scalemultimo arbejder også med en Am større akkord.

Scalecase betyder, at du spiller noterne, der begynder ved roden og slutter ved oktav. C-dur-skalaen har dog alle skalafores at være trin under oktav. Amc scaleforces kan bruges til at erstatte Am store akkorder. Cmaj7 kan bruges som en 7. akkord i C-mol. osv.

Tip 3 – Kontrakter og forlængerledninger

Når du er dygtig til en grundlæggende akkord form, kan du udforske andre former.

Når du har identificeret akkordtypen, er det en god ide, at du søger efter kontrakter eller udvidelser for at forbedre dit akkordordforråd. En kontrakt er en kontrakt, der tilføjer en forlængelse til en ny akkord. Dette vil ændre rodakkordenen til at producere følgende akkord(er).

Tip 4 – Kontroller, om akkordnavnene er skrevet i tekstens meloditoner.

Hvis du hører akkord navn i en melodi, og ikke akkorder selv så er det sandsynligt, at akkord er opført i melodien note del af teksterne. Dette er ofte meget nyttigt, da det giver dig mulighed for nemt at henvise til tabulaturen. Hvis du ikke kender akkorder, kan du slå det op på en af de to store steder.

Akkordnavnet er normalt angivet i teksterne. Men LaSanta moniedostrumple, en stor akkord site, ikke altid omfatter navnet på akkord.

Hvis du står over for disse situationer, er det værd at bruge tid på at finde akkordnavnet i akkorddiagrammet. Akkordnavnet kan findes, ligesom navnet på akkorden. Hvis du søger på Google efter det, vil det sandsynligvis være i afsnittet med melodinoter.

Læring guitar er en vidunderlig ting. Akkorder er fleksible, så der kan være forskellige typer af hver akkord. større, mindre, formindsket osv.

Det er muligt at lære guitar ved blot at lytte. Hvis du formår at finde en akkord, som du kan lide, så glem ikke lyden. Sørg også for at lytte efter sange, der er kompatible med den akkord. Du kan derefter søge på akkordwebstedet efter noder.

Hvordan lytter man til en akkord? Det svarer til at navngive bøger, men en stor færdighed at have, er at være i stand til at genkende gode sange ved at lytte til dem. Er det en god idé, eller ej?

Forestil dig, at den sang, du lige har lært, indeholder den akkord, du kender. Flere detaljer er nedenfor.

Forestil dig, hvor meget du ville ændre melodien for at opnå det.

Du vil være i stand til at skabe en hel sang omkring akkorden, når du forstår, hvordan det fungerer i sangen.

På bagsiden er mange sange ikke komplette kompositioner. I stedet er de bare sektioner, eller endda riffs, der er skrevet fra start til. Mest sandsynligt vil du stadig lære akkorderne for de sange, du spiller. Derfor vil hele sangstrukturen blive bygget på disse akkorder.

Men bare fordi du kender et riff, betyder det ikke, at du skal fortsætte med at lære det. De bedste guitarister kender mange riffs, som, når de kombineres, skaber en ekstremt kompleks spilleoplevelse.

Du vil i sidste ende beslutte, hvilke riffs til praksis, selv om de er helt modsætninger. Du kan f.eks. øve skaleringer. Men du bør søge efter en guitar solo, der vil føre til disse riffs. Det vil være en tilfredsstillende øvelse og vil forbedre dit spil.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *