Medbring venligst din bagage forrest.

Ah, Kærlighed er fantastisk! Vi kan hengive os til det indtil mærket af III. Du kan gå amok med det op til ESV-niveauet. Sikke en fantastisk følelse, når du når denne tærskel.

Kan du huske en tid, hvor den ene ægtefælle var misbruger, mens den anden var saver? Ofret er ligeglad. De føler, at deres verden smuldrer og dør.

Jeg tror, at den mørke kraft skræmmer vores sjæle til at stige højere op. Alt stopper, når det når hundrede og en. Vi føler os frosset i frygt.

Bagage! Bagage! En person tror måske, at deres taske er lettere end den anden. Så igen, der er dem, der har taget deres ting over hele byen, gjort en masse mere shopping, gået ud for at hente beskidt vasketøj fra bedstemor eller bedstefar, og nu er de hamstre.

Disse mennesker ved ikke, at de er på den forkerte vej. De fortsætter på deres triste vej, idet hvert åndedrag som en chance for at få en anden. Tristhed er en dødelig sygdom. Nogen, der føler sig deprimeret, syg, forkert og trist er en person, der er virkelig elendig.

De kan have et par ideer og måske endda være i stand til at gøre noget ved det, men de bare give op på muligheden.

De mest forvirrede mennesker er dem i ekstremer og midten af spektret af livet. De er ligeglade nok til at kende svarene, men de kan ikke synes det.

Hvis de forstod kun den første del af sangen, “Into You I’m going”, ville de vide, at det andet afsnit, “into You I’m going,” bør være en gentagelse af denne første del. Dette skyldes, at det første afsnit er mere mindeværdigt.

TheViolinist – Eller den gamle dame, der koger med vrede, Skillevæggen, der holder hovedet i sand.

TheViolinist – Jeg vil være der i den store gamle kirke. Nogle siger, at jeg bare er et andet værktøj. Andre siger, at jeg ikke har ret. Men jeg har ret.

Den gamle dame. De siger, at jeg ikke har ændret sig, men jeg tror det. Jeg gjorde bare, hvad jeg fik besked på.

TheViolinist: Vi ses i kirken sammen med din ven. Du ser godt ud, min ven.

Den gamle dame: dagligvarer for mig, værftet arbejde, problemer på jobbet.

TheViolinist – Jeg ved, du føler dig skyldig. Men bare rolig, jeg har styr på det. Jeg er ikke jaloux.

Den gamle dame: Nogle siger, at jeg tager mig selv til et alter. Undersøgelse. Gør jeg mig selv til frelser ved at ophøje mig selv med synd?

Det ved jeg ikke. Den gamle dame og violinisten kan være en i samme. Det er et godt spørgsmål. De kunne være næsten identiske på en måde. Den gamle dame kunne repræsentere det ubevidste såvel som violinisten.

Men det næste spørgsmål er endnu vigtigere. Egoet, hvad er det, og hvordan forholder det sig til Ånden?

Carl Jung beskrev Ego som en forfærdelig bæst, der strejfer om at forårsage alle mulige problemer, og er derefter skylden af de uvidende sind syndere. Egoet kan ikke bebrejdes. Ego er et produkt af den frygtsomme hjerne af mennesket. Kan du huske de kære venner, vi nævnte tidligere, de besatte drenge? Det er mere præcist. Drengen, der var besat, var besat af dæmoner. Hans mor gav ham skylden for barnets tilstand. Hun påstod, at barnet var dæmon. Hun fik barnet til at gennemgå eksorcisme og sagde, at barnet var en ond synder.

Eksorcisme blev ikke udført, blot fordi barnet var en synder. Det er kirken, der gør det mod dæmonen. For at få dæmonen til at forsvinde. Kirken mener ikke, at reinkarnation er mulig. Kirken tror på loven, at junglen og loven, der forårsager og virkning.

Derfor behandles så mange børn dårligt. Dette gælder især for sorte børn. Så det er den generelle forståelse. Der er dog en indisk skole, der mener, at de ikke bare er dårlige som os. De vil reinkarnere, så længe deres liv er godt. Fortiden har indflydelse på, hvordan de behandles.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *