Give dem gave af tid

Den perfekte gave til at give en stresset mor er tid. Tid til sig selv og sine børn.

Tænk på alle de ting, du gør for andre som en måde at hjælpe dem på. At lave et serviceprojekt for det gennemfængte skolesystem lyder ikke så værdsat af de lokale myndigheder, men det lyder så meget værdsat fra din mor.

Med alle de krav til mødre i dag, tilbringe noget tid sammen med hende og tage presset fra hende er ikke kun det rigtige at gøre, det er de mange gange.

En ting hun vil sætte pris på mere end noget andet er at have den tid til at gå et sted bare for sig selv. For dem af os, der ikke tilfældigvis bor i samme by som børnene, ville det stadig have hende i dine tanker. Det ville være som at sætte en manglende brik i puslespillet, der er din daglige rutine.

Vores mødre er ikke, hvem de engang var – i et andet liv. Vi savner dem i ånden, ligesom rodbehandlingsfolkene på værkstedet. De er på ferie i løbet af ferien, og det er mors dag.

Så kom ud af telefonlinjerne og lav en aftale med hende. Hent hende i lufthavnen. Tag hende med i parken og spil nogle spil. Spørg, hvor hun kan lide at gå mest, når hun driver sit sted.

Giv hende frit spil. Lad hende gå ud og shoppe, eller i centeret. Næsten overalt er temaet: “omsorg for mor.” Enhver mor vil fortælle dig, at hvis hun ikke bliver taget hånd om, føler hun sig uvæsentlig.

Det er trods alt et menneske at sige, at selvom du elskede din mor, er der ting, du ikke ville gøre, såsom at give hende en dejlig varm kop kamillete efter en hård samtale med hende.

Der er dage, hvor hun er i dårligt humør, altid fuld af råd. Hendes værste råd kolonne kender ingen grænser. Så efter at have truffet beslutningen om, at hun ikke vil bekymre sig, gør hun det, fortæller dig, at hun vil lade samtalen hænge, hvis du fortsætter med at læse.

Du har ikke tage hende til skønhedssalon, har hun aldrig oprettet en hjemmeside, så hverken vil du. Hun vil endda fortælle dig, hvordan du gør det dårligt, fordi hun gør det for dig.

Sæbe hende op og give hende en støvmaske til huset, fordi hun hader at få sæbe i øjnene så meget. Hvis det ikke er for sent, vil hun give dig din anden chance for at tjekke outs. Hvis du svarer tilbage, vil hun fortælle dig igen, næste gang du spørger.

Hun kan findes på internettet, til den bedste morskab for dem, der opfordrer til information. Hun er altid glad – hun vil være, selv når hun endnu ikke har fundet den perfekte gave.

Organisering af håndklæder i en skuffe, lysene i en anden, magasinerne i en reol, viskestykkerne i en beholder i badet – bare ikke. Faktisk omgiver de dem alle fuldstændigt med tøj. Badehåndklædet kun på den ene side og viskestykket på en anden. I sidste ende bruger du stadig badeværelset, og de er for store til det.

Hun mangler latter. Hun vil altid opdage, at en person, der skriger på toppen af deres lunger, når situationen ikke er på deres smag. Har hun en medicinsk karriere? Hun er sygeplejersken. Hun kan ordne ting. Hun kan ikke forudsige med nøjagtighed, men hun kan gøre det.

Denne liste kunnegoers en lang vej, men det er kort. I små doser kan mødre gøre vores liv bedre.

Vores virkelighed er, at vores mødre er alle omkring os hele tiden. Hvad vi skal gøre, er at finde den måde at give lidt konsekvent, lidt efter lidt ved at finde en rollemodel i en form for forhold. Moderen til alle mødre.

Hjemmelærere, gradientassistenter, opvaskemaskiner. De ved alle, hvordan hun har det. Den værste del af alt dette, vil hun se på os alle og indse, at nogle af os er dårligere stillet sammen.

Giv hende et år fri hver måned. Sæt hende på en kalender og tid, hvor meget tid du gerne vil give. Hver dag i slutningen af måneden, kan hun se herHybrid Bog, der viser, hvordan din familie vokser hele året.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *